Een MacBook Pro zakelijk leasen?

millieuvriendelijk laptop huren
MacBook huren

Een MacBook Pro voor iedere ondernemer.
Nooit meer stilstaan door trage computers!

macbook leasen zakelijk

Begin je net met ondernemen? YouSwap is er ook voor start-ups!

We begrijpen het als je start met ondernemen en andere financiële prioriteiten hebt dan het kopen van dure MacBooks. Maar je vindt ze wel mooi, ze zijn snel en werken goed met de software die jij wilt gaan gebruiken. MacBook leasen zakelijk? Dan is YouSwap de uitkomst!

Een tijdelijke MacBook Pro voor jouw bedrijf?

Of je het nu zelf wilt gebruiken, een tijdelijke medewerker wilt voorzien van een goede laptop of iets tofs aan jouw stagiair wilt bieden. YouSwap is er voor jou als ondernemer. Zo werkt iedereen binnen jouw organisatie snel en wordt je niet beperkt door technische problemen. Kan jij blijven ondernemen zonder een grote investering te moeten doen.  

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw MacBook Pro zo goed bevalt dat je hem eigenlijk wel wilt aannemen.  Daarom hebben we speciaal voor jou de YouSwap overnameregeling in het leven geroepen. Zo blijft de Macbook na de YouSwap periode gewoon van jou!

Een MacBook leasen voor zakelijk gebruik?
Start met YouSwappen!

Met YouSwap kan je als ondernemer eenvoudig een MacBook Pro zakelijk leasen. YouSwap heeft in Nederland verschillende ‘SwapPoints’ om de laptops binnen 24 uur bij jouw bedrijf af te kunnen leveren.

Bespaar geld

  •  

Werkt altijd

  •  

Minder vertraging

  •  

iPhone koppelen

  •  

Bespaar geld

  •  

Werkt altijd

  •  

Minder vertraging

  •  

iPhone koppelen

  •  

Ook goed voor onze wereld.

YouSwap zorgt ervoor dat iedere MacBook optimaal gebruikt wordt. Is een MacBook ingeleverd? Dan zijn er verschillende bestemmingen. Denk dan aan hergebruik, recycling of goede doelen. Wil je de macBook toch zelf houden? Dan kun je gebruikmaken van de YouSwap overnameregeling! Vraag hier naar de mogelijkheden.

millieuvriendelijk laptop huren

Laptop zakelijk leasen?
Dat is ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Voor een circulaire economie.

Grondstoffen dreigen schaars te worden dankzij een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Ondernemers schrijven in drie of vier jaar ontzettend veel laptops af, die vaak in een kast belanden. Daar doen wij niet aan! Iedere MacBook krijgt een nieuwe waardevolle bestemming door YouSwap.   

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Iedereen draagt een bepaalde verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Dat is voor ondernemers niet anders. Swappen draagt daaraan bij, doordat producten voor een langere tijd en door meer personen gebruikt worden. 

Laptop zakelijk leasen.

Misschien wel het allergrootste voordeel van YouSwap: je mag het  maandelijks opzeggen. Zo zit je niet vast aan een lang contract, terwijl je de MacBook pro echt niet meer nodig hebt. Handig als je nog niet weet hoe de toekomst van jouw onderneming eruit ziet. Zo neem je geen grote financiële risico’s, en bezit je toch de modernste MacBooks voor jezelf of jouw medewerkers! 

macbook huren

Een MacBook voor je onderneming.

Wat vindt Chantal
van YouSwap?

Vanaf de eerste maand kan je al opzeggen, je zit nergens aan vast!

Op dit moment is YouSwap beschikbaar in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Ergens anders YouSwappen? Neem contact op!

Zolang je abonnement loopt, hoef je je geen zorgen te maken. In geval van nood repareren of swappen wij je MacBook gratis. Je hoeft alleen contact met ons op te nemen!

Nee, je zit nergens aan vast en je hebt geen schuld of lening op je naam. Het is geen afbetaling en je kan maandelijks opzeggen.

De MacBooks komen allemaal nieuw bij ons binnen. Wanneer een laptop weer wordt ingeleverd,  wordt deze volledig gereset en schoongemaakt en getest. Ready voor de volgende YouSwapper. Dus het zou kunnen dat je een nieuwe krijgt óf een refurbished model.

De kosten worden iedere maand doormiddel van een automatische incasso van je rekening afgeschreven. 

Dit ligt er een beetje aan, gaat het bijvoorbeeld om diefstal of om schade? Je vindt het allemaal terug in onze algemene voorwaarden

Je kiest zelf hoelang je een MacBook van ons wilt huren. Wanneer je je abonnement opzegt, zijn er twee opties. Wij kunnen de MacBook weer innemen of je kunt hem overnemen als de laptop goed is bevallen. Neem hiervoor contact met ons op.