Nooit meer een lader mee naar college?

millieuvriendelijk laptop huren
MacBook huren

Een MacBook huren als student?
YouSwappen it is!

student macbook huren

Vliegende start van je studie met een MacBook Pro.

Tijdens de start van je studie heb je het al druk genoeg met de weg zoeken, verhuizen en uitzoeken hoe Teams werkt.. Met een snelle MacBook Pro houd je tijd over voor de dingen die jouw studiestart tot een mooie periode maken.  MacBook huren als student? YouSwappen is er voor jou!

Vliegensvlug aan je scriptie werken? MacBook huren als student!

Niets is irritanter dan een scriptie schrijven op een trage laptop die continu aan de lader ligt. Of een webcam met de kwaliteit van een aardappel. Weet je nog niet hoe lang je een goede laptop nodig hebt? Dan houd je jouw YouSwap totdat je dat geslaagd papiertje in handen hebt!

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets tussen jou en je YouSwap opbloeit. Liefde is oneindig. In dat geval kun je ervoor kiezen de laptop voor eeuwig de jouwe te laten zijn! Je betaalt dan een eenmalig bedrag om voor altijd bij elkaar te blijven. Vraag hier naar de YouSwap overnameregeling.

 

YouSwap is maandelijks opzegbaar!

Zo kort, en zo lang als je wilt YouSwappen.

Misschien wel het allergrootste voordeel van YouSwap: je mag het  maandelijks opzeggen. Zo zit je niet vast aan een lang contract, terwijl je de MacBook pro echt niet meer nodig hebt. Handig als je nog niet weet hoe de invulling van jouw studie eruit ziet. Zo kun je spontaan op reis, een half jaar in het buitenland studeren of er even tussenuit zonder dat je hoeft te betalen voor een contract waar je geen gebruik van maakt!

YouSwap kapot? We zijn onderweg!

YouSwap heeft op verschillende locaties in Nederland een SwapPoint geïnstalleerd. Is jouw MacBook Pro kapot? Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een nieuwe krijgt, of we sturen een naar je toe. Je haalt jouw persoonlijke back-up op en je kunt weer verder.

Geen ingewikkelde beheersystemen.

Nee, we maken geen gebruik van een ingewikkeld systeem waardoor jij beperkt wordt in jouw dagelijkse gebruik. YouSwap kan niet meekijken tijdens jouw gebruik. Alle YouSwap MacBooks zijn enkel beveiligd tegen diefstal en doorverkoop.

 

macbook huren

De voordelen tijdens jouw studie.

Met YouSwap kan je als student eenvoudig een MacBook Pro swappen. YouSwap heeft in Nederland verschillende ‘SwapPoints’ om de laptops binnen 24 uur bij jou thuis af te kunnen leveren. 

Bespaar geld

  •  

Werkt altijd

  •  

Minder vertraging

  •  

iPhone koppelen

  •  

Bespaar geld

  •  

Werkt altijd

  •  

Minder vertraging

  •  

iPhone koppelen

  •  

MacBook huren als student?

Ook goed voor onze wereld.

Iedereen kan bijdragen aan een duurzame wereld. Dat kan met YouSwap! Zo verbruiken we steeds minder spullen en producten en worden we creatiever in het gebruik.  

YouSwap zorgt ervoor dat iedere MacBook optimaal gebruikt wordt. Is een MacBook ingeleverd? Dan zijn er verschillende bestemmingen. Denk dan aan hergebruik, recycling of goede doelen. Wil je de MacBook toch zelf houden? Dan kun je gebruikmaken van de YouSwap overnameregeling. Allemaal voordelen ten opzichte van een MacBook kopen! 

millieuvriendelijk laptop huren

Ook jouw beste maatje
tijdens me-time!

MacBook student tijdelijk

Avondje Netflix, Videoland of Twitch? Daar wil je maximaal van genieten! Geen onhandige poses met je telefoon of een tablet uit 2004 meer, met een YouSwap kijk je alles in de hoogste resolutie! Onze MacBooks kunnen met een volle accu gemakkelijk de hele avond shinen. 

Deze week nog met jouw gloednieuwe MacBook Pro op de bank?

Vanaf de eerste maand kan je al opzeggen, je zit nergens aan vast!

Op dit moment is YouSwap beschikbaar in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Ergens anders YouSwappen? Neem contact op!

Zolang je abonnement loopt, hoef je je geen zorgen te maken. In geval van nood repareren of swappen wij je MacBook gratis. Je hoeft alleen contact met ons op te nemen!

Nee, je zit nergens aan vast en je hebt geen schuld of lening op je naam. Het is geen afbetaling en je kan maandelijks opzeggen.

De MacBooks komen allemaal nieuw bij ons binnen. Wanneer een laptop weer wordt ingeleverd,  wordt deze volledig gereset en schoongemaakt en getest. Ready voor de volgende YouSwapper. Dus het zou kunnen dat je een nieuwe krijgt óf een refurbished model.

De kosten worden iedere maand doormiddel van een automatische incasso van je rekening afgeschreven. 

De kosten worden iedere maand doormiddel van een automatische incasso van je rekening afgeschreven. 

Je kiest zelf hoelang je een MacBook van ons wilt huren. Wanneer je je abonnement opzegt, zijn er twee opties. Wij kunnen de MacBook weer innemen of je kunt hem overnemen als de laptop goed is bevallen. Neem hiervoor contact met ons op.